Ruben Cicai, pastor al Bisericii Creştine Baptiste „Adevăr şi Lumină” Bacău.

Duminică 14 Martie 2010, Ruben Cicai a fost ordinat în slujba de pastor al Bisericii Creştine Baptiste „Adevăr şi Lumină” din Bacău.  Am fost 2 ani colegi la ITBB şi cu ajutorul Domnului vom fi pentru mai mult timp colegi de lucrare. Până în prezent Domnul a lucrat peste asteptările noastre. Suntem convinşi că vom fi martorii unei treziri spirituale în zonă. Credem că în slăbiciunea noastră, în lipsuri, în problemele şi nevoile de tot felul pe care le întâmpinăm şi care vor mai fi, Dumnezeu este şi va fi glorificat. Tot ce ne înteresează este slava Lui! Tot ce sperăm este însoţirea Sa! Tot ce dorim este binecuvântarea Sa! Rugaţi-vă pentru Ruben, rugaţi-vă pentru noi! Oricând ne vom ridica în Numele Său dorim să vorbim cuvintele Sale, vrem să fim însoţiţi de Duhul Său cel Sfânt şi de puterea Sa. Am pus tinereţea noastră în slujba Lui şi suntem convinşi că Dumnezeu va binecuvânta îndrăzneala noastră.

Dacă doriţi să ne vizitaţi, sunteţi bineveniţi cu toată dragostea. Dacă treceţi prin Bacău încurajaţi-ne cu prezenţa dvs. Dacă doriţi să ne susţineţi într-un fel ne-am bucura şi-L vom slăvi pe Cel de la care primim toate lucrurile. Vă mulţumim anticipat.

” – Comunitatea Bisericilor Creştine Baptiste din Bacău –

Pe baza Mărturisirii de Credinţă şi a articolului 22(2); sect. a 4-a din Statutul de organizare şi funcţionare a Culului Creştin Baptist din România, noi, Comisia de ordinare, luând act de hotărârea Adunării Generale a Bisericii Creştine Baptiste „Adevăr şi Lumină” din Bacău, am procedat la examinarea din punct de vedere doctrinar şi moral a fratelui Cicai Ruben.

Constatând îndeplinite condiţiile cerute de Sfânta Scriptură, Mărturisirea de Credinţă şi Statut, fiind călăuziţi de Duhul Sfânt, am ordinat azi 14.03.2010 pe fratele Cicai Ruben în slujba de pastor în Uniunea Baptistă din România. Această ordinare a avut loc în cadrul Bisericii Creştine Baptiste „Sf. Treime” din Oneşti

Preşedintele comisiei, pastor Chivoiu Ionel (Oneşti). Membrii comisiei: pastor Ţifrea Marin (Piatra-Neamţ), pastor Bârzu Adrian (Comăneşti), pastor Lacatoş Daniel (Bacău).”

6 gânduri despre „Ruben Cicai, pastor al Bisericii Creştine Baptiste „Adevăr şi Lumină” Bacău.

  1. Marius, transmite-i fratelui Ruben, felicitarile mele, sunt bucuros sa vad aceasta implinire in dreptul lui. Ma bucur si doresc sa aud ca Domnul va lucra prin el, si prin tine desigur.

    Apreciază

  2. Multumim. Am transmis cuvintele voastre. Fiti binecuvantati. Cand treceti prin Bacau, nu uitati sa ne vizitati. 😉

    Apreciază

Lasă un comentariu