John Piper: „pauză” de la slujire, „cercetare” înaintea lui Dumnezeu.

Pastorul şi autorul creştin John Piper îşi va lua o „pauză” (o perioadă fără predicare, fără scriere de cărţi, fără blogging, fără articole, fără lucrări, fără diferite angajamente …) de opt luni de la amvonul Bisericii Baptiste Betleem din Minneapolis, potrivit The Christian Post, prima în cei 30 de ani de slujire. Această pauză nu reprezintă o renunţare din slujirea în care este implicat, ci un timp în care să reflecte la viaţa sa.

După mesajul pe care l-a avut duminică el a spus: „O cercetare reală va avea loc în sufletul lui John Piper… şi în casnicia mea… şi asupra viitorului meu… când nu vor mai fi sorbituri mândre din acest pahar al faimei şi notorietăţii internaţionale”. Predicatorul de 64 de ani continuă, „am nevoie să descopăr acest lucru şi nu ştiu altă cale de-al face.” El menţionează faptul că „nu este nici o adiere de necredincioşie” în casnicia sa, insă „câteva specii de mândrie”, au avut un impact emoţional asupra sa şi asupra soţiei sale, Noel. Piper speră că după această perioadă de „post” se va reîntoarce în slujire pentru încă o perioadă de cinci ani.

5 gânduri despre „John Piper: „pauză” de la slujire, „cercetare” înaintea lui Dumnezeu.

  1. o viață de veghere continuă.. de asta avem nevoie fiecare. Dumnezeu să ne ajute să ne păzim inima mai mult ca orice. GLORIE DOMNULUI NOSTRU!

    Apreciază

  2. Amin Betuel. Il admir pe Piper pentru ce a decis sa faca. E gata sa-si recunoasca punctele slabe…dar nu numai atat…ci sa-si ia timp si sa reflecte, sa mediteze la viata sa, sa se aproprie de Dumnezeu.

    Apreciază

  3. sa sti ca e un lucru care arata ca nu e tributar sistemului, si nu se muleaza pe sistem, el face pur si simplu ceea ce-i dicteaza Duhul. E scandalos din punct de vedere omenesc ce face J Piper dar e incredibil ca el a putut sa scape de presiunea sistemului, si sa zica: ma retrag pentru cateva luni.

    Apreciază

Lasă un comentariu