Știați că… Allah nu este Dumnezeu ?!?

În lumea arabă a veacului al șaptelea, când a trăit Mahomed, oamenii se închinau la mai mult de 360 de zei, câte unul pentru fiecare zi a anului selenar. Unul dintre aceștia era zeul lunii, tovarașul masculin al zeiței soarelui. Zeul lunii era cunoscut sub diferite nume, dintre care unul era Allah, iar acesta era zeul preferat al familiei lui Mahomed. Iată explicația dată de dr. Robert Morey: Numele arab al tatălui lui Mahomed era, literal, Abd-Allah. Numele unchiului său era, Obied-Allah. Aceste nume ne explică devotamentul personal manifestat de familia păgână a lui Mahomed față de Allah, zeul lunii.

Când Mahomed a început să propovăduiască noua sa religie, a ales, în mod firesc, să îl preamărească pe zeul lunii, pe Allah, și să îl declare drept singurul Dumnezeu adevărat.

David Jeremiah, Ce se intampla cu lumea in care traim?, p. 82

13 gânduri despre „Știați că… Allah nu este Dumnezeu ?!?

  1. Interesantă informaţie, frate Marius. Auzisem ceva de genul acesta dar nu era un lucru concret. Din ce surse aveţi informaţia şi cât de demnă de încredere e sursa?

    Apreciază

  2. in primu rand allah se zice in limba araba adica dumnezeu si nu e varu alui nemeni si abd allah e tatal lui mohamed si numele lui inseamna Slujitor al Domnului … si numai e usor se minta lumea de islam ca acum e usor se stie luma ce e islamul si osa stie in curand toata luma ca au traiet fara viatza ca cine stie islamu osa fie in viatza adevarata si ,,,, trebui sa nu asculta luma de or ce auda si or ce vede …..

    Apreciază

  3. IISUS HRISTOS ESTE DOMNUL DUMNEZEU,TATAL -FIUL SI SFANTUL DUH,TREIME SFANTA ,SLAVA TIE!!! IISUS HRISTOS”A ZIS:_EU SUNT LUMINA LUMII ,CINE-MI URMEAZA MIE NU VA UMBLA INTR-UN INTUNERIC,CI VA AVEA LUMINA VIETII,-EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA …IISUS HRISTOS N-A AVUT FRATII,DUMNEZEU TATAL A TRIMIS PE INGERUL GAVRIIL LA FECIOARA MARIA CARE A FOST INCREDINTATA BISERICII LA VARSTA DE 3 ANI, ,SI-APOI A FOST INCREDINTATA DREPTULUI IOSIF,DAR NU S-A ATINS DE DANSA CA BARBAT,PENTRU CA INGERUL GAVRIIL I-A VESTIT FECIOAREI MARIA CA V-A NASTE PRUNC ,SI NUMELE LUI VA FII EMANUEL=BINECUVANTAT ESTE DUMNEZEU, IAR FECIOARA MARIA A INTREBAT:._CUM VA FII ACEASTA IN VREME CE EU NU STIU DE BARBAT,IAR INGERUL I-A ZIS:-DUHUL DOMNULUI SE VA POGORI PESTE TINE ,IAR PUTEREA CELUI PREAINALT TE VA UMBRI SI PRUNCUL CE SE VA NASTE DIN TINE FIUL LUI DUMNEZEU SE VA CHEMA,IAR FECIOARA MARIA A ZIS: IATA ROABA DOMNULUI ,FIE MIE DUPA CUVANTUL TAU …IISUS HRISTOS ESTE DOMNUL DUMNEZEU IN CER SI PE PAMANT=”TATAL NOSTRU CARELE ESTI IN CERURI”, EL A FACUT CERUL SI PAMANTUL….AMIN !!! -CITITII BIBLIA SI MERGETII LA BISERICA-,ACOLO E ADEVARUL…!

    Apreciază

  4. Cata liniste si pace ar fi fost in lumea noastra nebuna..daca exista imperiul binelui in timpul destrabalatului talhar pedofil arab,intemeietorul terorismului islamic,care ar fi avut soarta lui Bin Laden…scutind asfel omenirea de atata nebunie,crime si suferinte de-a lungul secolelor pana-n zilele noastre,generate de aceasta ideologie criminala,extremista,acest adevarat cancer al creierului uman numit islam…”religia’ urii si supunerii,inventia pedofilului impostor arab,care,dupa ce-a inventat versetele satanice[quranus] a decretat razboiul „sfant’ contra „necredinciosilor”…stopand raspandirea crestinismului in orientul mijlocciu,exact cum a prorocit Biblia iudeo-crestina despre Anticristul terorist arab,care a instituit de fapt,printr-o groaznica teroare[violuri,crime,talharii] primul stat islamic[satanic!] din lume in peninsula inapoiatilor beduini arabi…

    Apreciază

  5. Cata liniste si pace ar fi fost in lumea noastra nebuna…daca exista imperiul binelui in timpul destrabalatului talhar Mahomed,impostorul pedofil arab plagiatorul Bibliei iudeo-crestine si intemeietorul terorismului islamic,care ar fi avut soarta lui Bin Laden…scutind asfel omenirea de atata nebunie,crime si suferinte de-a lungul secolelor pana-n zilele noastre,generate de aceasta ideologie criminala,extremista,acest adevarat cancer al creierului uman numit islam,inventia dementului terorist arab,care dupa ce-a inventat versetele satanice[quranus] in care se da drept urmas al tuturor prorocilior,regilor si-a celorlalti conducatori din Biblie,care erau cu totii evrei,dar pe care perversul criminal arab ii numeste …musulmani,inclusiv pe Iisus Cristos[culmea blasfemiei!]exact cum a prorocit Biblia despre anticristul pedofil arab,care prin ideologia sa diavoleasca a stopat raspandirea crestinismului in orientul mijlociu,instituind de fapt,printr-o groaznica teroare[violuri,crime,talharii] primul stat islamic[satanic!] din lume in peninsula inapoiatilor beduini arabi…

    Apreciază

  6. Doamne fereste-ma ! Dumnezeu,Allah sau God e acelasi lucru . E acelasi Dumnezeu pt noi toti . In tarile arabe,traiesc si crestini , care de exemplu tot Allah ii spun lui Dumnezeu . Omg ,..

    Apreciază

  7. Cosmina:Dumnezeu este Dumnezeul unic format din trei parti si anume Tatal,Fiul si Duhul Sfant.Allah este o inchipuire bolnava a arabilor.Un inlocuitor al Adevaratului Dumnezeu.Arabii sunt departe de Dumnezeul adevarat.Nu mai confunda Allah Cu Dumnezeu ca este o blasfemie.Biblia este inspirata de Dumnezeu.Coranul este inspirat de Mohamed care a fost un om oarecare.Parerea mea:arabii musulmani=satanisti.

    Apreciază

  8. Abd-allah inseamna in araba „sclavul lui allah” sau „servitorul lui allah”. Asa se numea pe el bunicul lui mahomed, iar zeul allah avea trei zeite neveste, una fiind zeita soarelui. Evident ca nu are nimic comun cu Dumnezeu, cu Sfanta Treime, dimpotriva, Allah este un idol sau un demon, adica tot o minciuna. Iar, ghicitorul lor, zis „profetul”, mahomed asta, la optzeci de ani s-a insurat cu o fata de paisprezece ani ; credeti ca a fost in regula cu „procesorul” ?

    Apreciază

  9. Allah este zeul lunii in aceas masura in care Dumnezeu este Zeus stapanul Olimpienilor. Nu cred ca e chiar asa de greu de remarcat asemanarea lingvistica Dumne-ZEU … Zeus…
    Spre final Dumnezeu = Allah… si nu conteaza ce origine are numele… conteaza cine e pentru tine respectiva divinitate… Iar pentru arabii musulmani Allah = Dumnezeul lui Avraam sau cum ii zic ei Ibrahim.

    Apreciază

Lasă un comentariu